Някой от най-близкото му обкръжение  Алексей Петров е бил предаден

...
Някой от най-близкото му обкръжение  Алексей Петров е бил предаден
Коментари Харесай

Кой предаде Алексей Петров

Някой от най-близкото му обкръжение 

Алексей Петров е бил предаден от близки в своето директно обграждане. Над тази версия работят проверяващите екипи на Министерство на вътрешните работи. Бизнесменът, учител и някогашен сътрудник на ДАНС от към година е имал ежеседмичната традиция да обикаля Витоша в региона на Алеко.

Компания му е правела треньорката по тенис Мирослава Михайлова. Двамата постоянно са се срещали и на кортовете на болничното заведение. Петров играе тенис от над 30 години. Петров и Михайлова обаче се нямали тъкмо открити дни през седмицата за излетите в планината. Уговаряли са се предния ден, съгласно графика на предприемача. За ангажимента е знаела единствено защитата му, както и родственици.Очевидно е, че заговорниците са имали информацията за излета през вчерашния ден още от вторник.

Подготвили са се, като са били наясно с съответния маршрут на двойката и пътеките, по които минава. Килърът се е придвижвал на колело, бил е в маскировъчни облекла, стрелял е с пушка тъкмо в главата на Алексей Петров.

Странното тук е, че Петров е наредил на защитата си да го чака " долу ". Текат дейни разпити на гардовете, допуска се пробив оттова, разкриват източниците. Съществувал и вид телефонът на Алексей Петров да е бил подслушван с месеци и оттова заговорниците да са черпели данни за маршрутите и желанията му.

Източник: pik.bg
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР